Kurkime tvarią aplinką kartu!

Nuo pavasario pradžios galvojome, kaip galėtume dar stipriau auginti mūsų organizaciją. Balandžio mėn. VIKO SA konferencijos metu patvirtinome organizacijos Tvaraus vystymosi tikslų dokumentą.
 
Kuo jis svarbus ir išskirtinis? Šis dokumentas, kaip gairės, nurodo, kaip organizacija ir organizacijos narių darbas gali būti tvaresnis ir labiau draugiškas aplinkai.
 
Sąvoką „tvarumas“ visi suprantame skirtingai, kadangi ši sąvoka yra be galo plati. Mes tvarumo savoką apibrėžiame kaip balansą tarp žmonių, visuomenės ir gamtos. 
 
Mums be galo svarbu ne tik tinkamai ir tikslingai atstovauti studentams, bet ir kurti jiems gamtai draugišką aplinką, kurioje būtų gera studijuoti, užsiimti įvairiomis veiklomis bei puoselėti ir prisidėti prie tvarios aplinkos kūrimo.
 
Kviečiame susipažinti su VIKO SA tvaraus vystymosi tikslais: Nuoroda
 
VIKO SA tvaraus vystymosi tikslų dokumentą kolkas sudaro 10 punktų, kuriais remiantis stengiamės puoselėti gamtai draugišką aplinką bei tvarų organizacijos narių darbą, kuris nekenktų gamtai bei visuomenei. 
 
Šiame dokumente galite pamatyti, kokius tikslus ir siekius esame išsikėlę, bet pažadame – tai dar ne viskas! Nebūkime abejingi ir kurkime tvarią aplinką aplink save ir šiais poelgiais įkvėpkime mus supančius draugus, kolegas.
 
💚Kilus klausimų tvarumo tematiką kreipkis į mus ir mes mielai padėsime rasti Tau visus atsakymus!